základní část, 27. kolo
15.10.2011 16:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zenit Petrohrad - Dinamo Moskva 0:0

Šlágr kola skončil bezbrankovou remízou. Zenit ani Dinamo si v zápase nedokázali vypracovat výraznější příležitost a při remíze CSKA tak na čele tabulky vše zůstává při starém.

Blízko k úvodní brance utkání byl v páté minutě Danny, jenomže jeho pokus po precizním zpracováním jen líznul levou tyčku soupeřovy branky. Podobně daleko od skórování byl za čtyři minuty také Bucharov, jenomže tváří v tvář Šuninovi přehodil nejen brankáře Dinama, ale také jeho branku.

Hosté se osmělili až po čtvrthodině, kdy Kurányiho průnik mohl do branky nasměrovat Semšov, jenomže míč se mu svezl a zakončení tak bylo hodně nepřesné. Iniciativu si pak na svá bedra vzal domácí záložník Danny, jenomže v krátkém časovém sledu nejprve mířil jen do boční sítě a pak hlavou přestřelil branku.

Pořádné ohrožení branky však chybělo. Dostal se k němu až v 55. minutě Kokorin, jenomže z volného kopu mířil pouze do středu branky, kde byl připravený Malafejev. O patnáct minut později měl na kopačce rozhodnutí znovu Bucharov, jenomže tentokrát na Šunina vyslal nedůraznou střelu, s níž si čtyřiadvacetiletý brankář bez problémů poradil.

Podobně dopadl i deset minut před koncem Semšov, jenž po Voroninově přihrávce do trháku pouze vyprášil Malafejevove rukavice. Poslední šanci utkání měl střídající Zyrjanov, jenomže když ani on si z velkého úhlu neporadil, zápas skončil bezbrankovou remízou.

Zenit tak odmítl šanci odskočit svým pronásledovatelům, Dinamo zase propáslo možnost jít na druhé místo tabulky a ještě více zamotat boj o titul.

Autor: Daniel Polách

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remíza , bude hodně goly : muj tip : 2:2 nebo 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

tak půl na půl no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele