o udržení, 44. kolo
13.05.2012 13:30 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Tom Tomsk - FK Rostov 2:1

Tom Tomsk se rozloučit s ruskou Premier Ligou vítězstvím nad Rostovem 2:1. Prohrou si Rostovčané stvrdili vstupenku v baráži o udržení.

Všechny branky padly po změně stran. V 57. minutě se Tomiči ujali vedení zásluhou Chazova, který nemohl minout po přesném pasu zkušeného Bojarinceva. V 71. minutě selhal při zahrávání pokutového kopu Argentinec v dresu hostů Bracamonte a zdálo se, že Rostov odjede z Tomsku bez bodu.

V 85. minutě ale vykřesal jiskřičku naděje pro Rostov Kiričenko, který se prosadil hlavou po centru Blatnjaka, který kvůli sporům s klubem dlouho nehrál. O pár minut později mohl Rostov dokonat obrat, ale proti střele Blatnjaka vytáhl skvělý zákrok brankář Vašek.

O osudu utkání rozhodl pokutový kop v nastaveném čase, který proměnil bývalý hráč Rostova Rebko a zajistil Tomsku vítěznou rozlučku s nejvyšší soutěží. Rostov jde do baráže, kde se utkání s Šinnikem Jaroslavl.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele