základní část, 1. kolo
13.03.2011 16:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Těrek Groznyj - Zenit Petrohrad 0:1

Zenit si napravil chuť z nevydařeného zápasu v Evropské lize a dokázal zvítězit na horké půde Těreku Groznyj. Jedinou branku utkání vsítil Danko Lazovič.

Zápas začal zlehka. Vlastně první vážnější akce skončila rovnou gólem. Postaral se o něj srbský útočník Lazovič. Danny dostal pas na levé křídlo, seběhl si k vápnu a poslal kolmici středem vápna před bránu, kde do prázdné branky střílel výše zmíněný útočník.

Nepříliš záživný zápas pokračoval i nadále. V 32. minutě vychytal Godzur Hustziho, který pálil po chybě Ucijeva. To byla více méně také poslední zajímavá akce prvního poločasu. Hráči Grozného se skoro na nic nezmohli. Kdo po gólu Lazoviče usnul, tak o nic nepřišel.

Druhý poločas byl o něco více nudnější, hrálo se mezi šestnáctkami a na obou mužstvech bylo vidět, že jim to moc nejde. Až v 65. minutě vyzkoušel Malafejeva Georgijev, brankář ale jeho pokus k tyči lapil. Konečně dostal prostor k nějakému prudšímu pohybu. O 15 minut později zkoušel Malafejeva Mguni, ale ani jednou neuspěl. Nejdřív netrefil bránu a napodruhé ho brankář hostí vychytal.

Ke konci zápasu se spíše žlutilo než hrálo, a tak stojí za zmínku pouze akce z absolutního konce zápasu, když v poslední minutě nastavení pálil z boku těsně vedle Ucijev. Jelikož se v tomto nudném zápase již více nestalo, tak skončil těsně 0:1 pro hosty.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele