o udržení, 31. kolo
19.11.2011 13:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - Křídla Sovětů Samara 0:0

Velkou nudu přinesl souboj mezi Těrekem a Samarou. Kdo čekal góly a napětí, ten se nedočkal. Zápas skončil bez branek a fanoušek pláče.

Zápas měl slibný začátek. Joseph Reinette z hostujícího celku ve třetí minutě hlavičkoval jen těsně vedle tyče. Na druhé straně pálil ze šesti metrů Legear, stál sám před Věremkem, ale ten ho fantasticky vychytal. Poté útočili jen domácí, Kobenko v souboji jeden na jednoho neuspěl. Věremko měl prostě svůj den. Jinak byli hosté takřka neškodní a domácí bezzubí. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu. Fotbal to byl hrozný.

V padesáté druhé minutě otevřel druhou půli Gvazava, jenže jeho střela z hranice vápna dolétla pouze do náruče hostujícího brankáře. Na druhé straně se konečně ozvali hosté. Jakovlev dostal přihrávku od jednoho ze spoluhráčů a bez přípravy vypálil. Do střely se na poslední chvíli postavil záložník Vlasov a zabránil gólu. Poté se opět přestalo hrát, až v 87. minutě vyplašil hosty Vlasov, ale jeho bomba z třiceti metrů si cíl nenašla. Zápas tak skončil nejhůře, jak mohl - nudnou remízou. Oba týmy si tak moc nepomohly, ale s takovouhle hrou to daleko nedotáhnou. Musí se rapidně zlepšit, jinak body na jejich konto nepřibudou.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele