o udržení, 35. kolo
17.03.2012 13:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - FK Rostov 1:0

Komplex jménem FK Rostov je u konce. Těrek Groznyj konečně dokázal porazit Rostovčany. O vítězství 1:0 rozhodl brankou útočník Asildarov.

na stadionu Achmat Arena se museli vyloženě nudit, protože zajímavých momentů bylo poskromnu. Jen pár propagačních střel...Nepřesnosti, nepřesnosti a zase nepřesnosti. Tímto způsobem by se dal stručně shrnout první poločas.

Druhý poločas měl jiné parametry, hned v jeho úvodu bylo otevřeno skóre. Lebeděnko přihrál z pravé strany útočníkovi Asildarovovi a ten z prvního doteku dopravil míč do sítě. Šamil Asildarov má výbornou střeleckou formu, skóroval už ve třetím utkání v řadě.

Gól probudil oba týmy. Začal se hrát otevřený fotbal, fanoušci přidali na decibelech a přišly šance. V 53. minutě mohl Adamov vyrovnat, mířil vedle. V reakci střílel v pádu Lebeděnko, přesně do míst, kde stál Pletikosa. Málem se prosadil Bajramov, ale po dobré akci v koncovce selhal. Útočník Těreku Bracamonte málem dotlačil míč do sítě, ale pravda, v rozporu s pravidly.

Těrek poprvé v Premier Lize porazil Rostov a posunul se na 10. místo v tabulce. Nováček mezi sudími Basil Kazarcev zažil svůj debut, v 81. minutě dal svou první žlutou kartu v ruské lize útočníkovi Rostovu Adamovovi.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele