základní část, 12. kolo
10.06.2011 16:45 CET
2 : 4
(0:2)

Reportáž

Těrek Groznyj - CSKA Moskva 2:4

CSKA si nakonec odváží výhru z hřiště Těreku. Ten sice prohrával 0:4, ale přesto nesložil zbraně a zápas zkorigoval. Hrdinou utkání se stal Vagner Love, který se dvěma góly a stejným počtem asistencí podepsal pod všechny góly svého týmu.

Hráči CSKA se s Těrekem nemazali a v nové aréně se hned zabydleli u Džanajevovy branky. První gól si připsal Seydou Doumbia, jehož vybídl ke skórování Vágner Love fantastickou uličkou za obranu. Africký útočník potom už neměl s domácím brankářem žádné problémy.

O chvíli později, ve 23. minutě, vykopával po pořádné trma-vrmě Omeljančuk balon akorát z brankové čáry. To si tentokrát domácí mohli oddechnout. Sami se přitom do první šance dostali až v 32. minutě, kdy Asildarov došel s balonem až do Akinfejefovy náruče. O pár minut později tedy uhodilo opět na druhé straně. Tentokrát si role útočníci prohodili. Doumbia počkal ve vápně na Lovea a předložil mu krásnou přihrávku do běhu. Brazilec rovněž pohodlně skóroval, střela na bližší tyč znamenala pro Armějce vedení 2:0! A za tohoto stavu se šlo i do kabin.

Moskvanům ovšem dvoubrankové vedení nestačilo, a tak se vrhli do útočení i v druhé půli. Již v 53. minutě se trefil Honda, když ho centrem z pravého křídla vybídl výborný Love. Japonec se pak před bránou mohl Džanajeva zeptat, kam to chce. Další gól padl až v 80. minutě a výrazný podíl na něm měl i Tomáš Necid. Ten sice na hrací ploše vinou zdravotních trablí pobyl jenom osm minut, během nich ovšem stihl před prázdnou klec naservírovat míč Vágnerovi - 0:4.

V 86. minutě se mohli radovat také domácí. Mauricio toho měl patrně dost, a tak si vzal balon, obešel 4 protihráče a Akinfejefovi (patrně znuděnému) nedal šanci. Střelou na zadní tyč upravil na 1:4. Ani to nicméně nebylo vše. O minutu později sklepával Bracamonte balon na hranici vápna, kde se nacházel ten samý Mauricio, který z kroku vypálil a balon světe div se, zapadl k tyči. Brankář hostí nic neviděl a během minuty tahal druhý balon z brány. Do konce utkání se toho již moc nestalo, protože hosté dali pozor na Mauricia a domácí na Vagnera. 2:4.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele