základní část, 26. kolo
02.10.2011 14:15 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Spartak Moskva - Zenit Petrohrad 2:2

Spartak Moskva hrál většinu zápasu proti Zenitu Petrohrad v početním oslabení, přesto unikl porážce. V 80. minutě vyrovnal na konečných 2:2 navrátilec Welliton.

Oba týmy začaly utkání aktivně a vyměnili si několik zajímavých momentů. Ve 22. minutě přišla úvodní trefa utkání. De Zeeuw chytře vysunul Emenikeho a dotírající Aňukov si dal ve skluzu nešťastný vlastní gól - 1:0.

Zenit stihl vyrovnat ještě do poločasu. Ve 39. minutě Keržakov vysunul do šance Dannyho a Portugalec si počínal v zakončení zkušeně - 1:1. Ve 42. minutě přišla další rána pro Spartak, obránce Pareja se ohnal po Keržakovovi a po druhé žluté kartě šel pod sprchy.

Krátce po začátku druhého poločasu šel úřadující mistr do vedení. Ve 47. minutě Širokov našel přihrávkou z pravé strany osamoceného Keržakova a kanonýr Petrohradu se 16. brankou v této sezoně osamostatnil na čele v tabulce střelců - 1:2.

Zenit byl na koni a brankář Spartaku Dikan měl plné ruce práce. Velkou šanci měl Keržakov, ale Dikan skvělým zákrokem zabránil opoře Petrohradu ke skórování.

V 80. minutě Spartak překvapivě vyrovnal. McGeady potáhl rychlou akci na pravém křídel, našel v pokutovém území Wellitona a Brazilec přesnou střelou k tyči vyrovnal na konečných 2:2.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
paver

výhra Spartaku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele