o titul, 39. kolo
15.04.2012 14:15 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Spartak Moskva - Rubin Kazaň 2:0

Moskevský Spartak po zlepšeném výkonu v druhé půli dokázal udolat Rubin Kazaň. Utkání otevřel brankou český zadák Marek Suchý a pomohl tak Moskvanům k "postupu" na druhé místo ligy.

Domácí byli od počátku o něco lepší a v 12. minutě si vypracovali první šanci. Ari však pálil nepřesně. Poté utkání vůbec nepřipomínalo duel týmů usilujících o poháry. Domácí se snažili vytvořit si tlak a hosté pozorně bránili a pokoušeli se o nebezpečné brejky, které ovšem nebezpečné nebyly. První půle tak mnoho fotbalového nenabídla. Oba týmy odešly do kabin ppo bídném výkonu za bezbrankového stavu.

Začátek druhé půle byl ve znamení žlutých karet. Obě mužstva se do toho obula, ale poněkud nesprávně. Fotbal se moc nezlepšíl. Až v 54. minutě pálil Kombarov, ale ani to neznamenalo branku. V 68. střílel Ari a jednalo se o vůbec první pokus mezi tři tyče, které musel Ryžikov řešit. Oba týmy hrály velice obezřetně. Avšak v 74. minutě to přišlo ! Ananidze kopal rohový kop a míč se snesl až na nohu českého obránce Suchého, který ukldil míč pod břevno. Ryžikov v brance Rubinu neměl moc šancí s tím něco dělat. V 82. minutě bylo dílo dokonáno. Domácí se hnali do protiútoku a Emenike vyslal Ariho, který z pravé strany nacentroval před bránu, kam Emenike stihl doběhnout a hlavou trknul balon k tyči. Brankář byl opět bez šance. 2:0.

Hosté se ještě snažili výsledek nějak zvrátit, ale domácí byli pozorní a Kazaň do ničeho nepustili. Zejména Karadeniz měl hodně balon na svých kopačkách, ale dobré bránění mu neumožnilo vůbec dostat forvardy do akce. Nudný zápas tak skončil zaslouženou výhrou domácího týmu.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele