základní část, 12. kolo
10.06.2011 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Spartak Moskva - Rubin Kazaň 0:0

Ve šlágru kola mezi moskevským Spartakem a kazaňským Rubinem branka bohužel nepadla. Kazaň se tak po jedné výhře zase vrací k remízovým výsledkům, zatímco Spartak akorát navázal na nedávnou prohru se Zenitem.

První šanci utkání si trošku překvapivě vytvořili hosté, v osmé minutě pálil Medveděv nad. Avšak poté se domácí zabydleli před pokutovým územím Kazaně - zabydleli doslova, z obydlí nevycházeli, a tak se hosté v pohodě bránili a spoléhali se na brejky. Až v 17. minutě se ke střele konečně odhodlal Noboa, ale bránu taktéž netrefil. Posléze se otěží zápasu zase ujali hosté, v 33. minutě Spartakovce zachránil výtečným zákrokem Dikáň, když vytěsnil Bocchettiho hlavičku jen těsně vedle tyčky. I nadále pak byl Rubin mírně lepším týmem, ale Berdyjevovi svěřenci nebyli s to vytvořit si kloudnou šanci. Na druhé straně to bylo snad ještě horší. Spartak byl naprosto neškodný a obrana Kazaně perfektní. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Druhou půli načali lépe domácí, konkrétně aktivní Dzjuba, který dokonce v 56. minutě vypálil do Ryžikovova kolene. První a vlastně poslední opravdová vlaštovka ze strany Spartaku. V 73. minutě se sám před bránou ocitl Rjazancev a užuž pálil, když mu pod nohami přistál blokující Kombarov. Divák se tak nadále nudil. Úroveň tohoto zápasu deklaroval těsně před koncem hostující Lebeděnko, když střelou z pětadvaceti metrů ohrozil tak akorát kotel domácích.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele