základní část, 24. kolo
18.09.2011 16:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Spartak Moskva - Křídla Sovětů Samara 3:0

Spartak neměl doma s Křídly sebemenší problém. I s českým reprezentantem Markem Suchým v základní sestavě si na Samařanech smlsl 3:0.

V třetí minutě se na Lužnikách poprvé řvalo. A pořádně. Emenike utekl po levém křídle a nacentroval před bránu, kde se zjevil De Zeuw a pro zkušeného Holanďana nebylo problémem míč doklepnout do sítě. Byl to zároveň jeho první gól za Spartak. To zaslouží oslavu. 1:0.

Po další trochu hluché dvacetiminutovce, kde Spartak útočil zejména po křídlech, ale finální fáze se moc nedařila, se fanoušci mohli opět radovat. Aktivní Tichonov opět utekl po levém křídle a nacentroval před bránu, kde byl pro změnu irský internacionál Aiden McGeady, který pravačkou propálil vše. Věremko bez šance. 2:0.

Na konci poločasu se konečně ozvali i hráči Křídel Sovětů. Po chybě Suchého s Parejou se snažil prosadit Kornilenko, ale Dikáň byl proti, útočníka Samary vychytal. Do šaten se tak šlo za stavu 2:0.

Druhou půli načali lépe hosté a již v 53. minutě napálil Bober dokonce břevno! Spartak byl evidentně se současným stavem více než spokojený, a tak trochu vypadl z role a nechal hosty hrát. Ti ale postrádali kvalitu v zakončení. Ne a ne se dostat do velké šance. A tak se uchylovali ke střelám z dálky, které ovoce nepřinesly. Avšak hosté zapomněli na zadní vrátka. V 81. minutě utekl obráncům Emenike, udělal si brankáře a zakončoval do prázdné brány. 3:0. A bohužel pro hosty bylo po zápasu. Na konci zápasu ještě pálil autor třetí branky Emenike, když mu nacentroval McGeady, ale bránu bohužel pro něj netrefil. Zápas tak skončil výsledkem 3:0. Trochu kruté pro hosty, kteří nepřijeli jen bránit.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele