základní část, 16. kolo
26.06.2011 19:00 CET
3 : 2
(0:0)

Reportáž

Spartak Moskva - FK Rostov 3:2

Moskevský Spartak hrál pořádně na nervy domácím fanouškům, když si nechal od Rostova inkasovat dvě branky. Nakonec ale Spartakovci dovedli zápas do vítězného konce a díky brance Dmitrije Kombarova vyhráli 3:2.

V prvním poločase Spartak dominoval, ale koncovka mužstva byla velmi neplodná. Ananidze po spolupráci s Wellitonem v gólovce selhal. Nebezpečně pak stříleli D.Kombarov s Šešukovem. Nepřesnou střelu vyslal i Kirill Kombarov. Rostov hrozil sporadicky. V prvním poločase ani jeden tým nevyprodukoval žádnou přímou střelu na branku.

Po změně stran vyslal na hřiště Dzjubu a Spartak začal hrát více po křídlech. Vyplatilo se. Po jedné křídelní akci otevřel v 54. minutě skóre Brazilec Welliton. O tři minuty později Spartak vedl 2:0, střelu Ananidzeho si srazil do vlastní sítě mladík Kuleša.

Zdálo se, že Spartak dovede utkání s přehledem do vítězného konce, ale chyba lávky. Adamov v 62. minutě snížil na 1:2. Aby toho nebylo málo, vyrovnal na 2:2 v 66. minutě Gackan.

Spartak se opět vrhl do útoku, ale síť ne a ne rozvlnit. Až v 81. minutě se to povedlo Dmitriji Kombarovovi, který po centru Ariho přeskočil obránce a hlavou zařídil Spartaku vítězství. V závěru zápasu byly šance na obou stranách, ale stav 3:2 pro Spartak se neměnil.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele