základní část, 15. kolo
22.06.2011 16:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Spartak Moskva - Dinamo Moskva 0:2

V moskevském derby trošku překvapivě uspělo Dinamo. Tým kouče Silkina se tak dál veze na vítězné vlně. Dnes vyhrál 2:0.

Utkání začali lépe "hosté". Kurányi v páté minutě přihrával ve vápně Semšovovi, který pálil těsně vedle. I nadále bylo lepší Dinamo. Silkinovi hoši jasně přehrávali zálohu Spartakovců a hlavně Semšov s Kokorinem zaměstnávali obranu domácích. Ve 22. bylo před Dikanem ještě větší horko. Po pasu se dostal k balonu Kurányi a šel na něj sám. Dikan jej vychytal, ale míč se odrazil pouze k Voroninovi, který měl před sebou prázdnou bránu. Bohužel jí netrefil. O deset minut později se Dinamovci už dostali do vedení. Po závaru se dostal k balonu Samedov a z velkého úhlu nacentroval před bránu, u míče se zjevil Semšov a hlavou jej dopravil pod břevno. Dinamo se tak dostalo do zaslouženého vedení. Do šaten se šlo taky za stavu 0:1. Nutno dodat, že hosté si vedení zasloužili.

I ve druhé půli byli Dinamovci daleko lepší, zlobil hlavně Voronin, který v 58. minutě pálil vedle. O pár minut později pálil ten samý hráč z dvaceti metrů, trefil pouze obránce, ale míč se k němu vrátil a tentokrát se Ukrajinec již nemýlil - 0:2.

Spartak poprvé pořádně zahrozil v 77. minutě, kdy pálil Dmitrij Kombarov, ale Šunin ránu kryl. O pár minut později našel Mahmudov volného Ariho, ale Šunin byl na místě. Do konce utkání se toho již více nepřihodilo, Dinamo tak zaslouženě ubránilo výhru.

Autor: Jan Nápravník / sport-express.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele