o titul, 40. kolo
22.04.2012 14:30 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Spartak Moskva - Anži Machačkala 0:3

Spartak Moskva opět doplatil na nestabilitu výkonů a přišel o možnost posunout se na druhé místo v tabulce. V utkání 40. kola ruské ligy nestačil na Anži 0:3.

Kdo ví, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby útočník Spartaku Dzjuba proměnil stoprocentní příležitost. Kandidát na místo v národním týmu Ruska ale nastřelil břevno, i když měl před sebou odkrytou branku... Mohli udeřit i hosté, ale Carcela-Gonzalez hlavou těsně minul.

V prvním poločase padl úvodní gól šest minut před koncem. Nejlépe placený hráč ruské ligy Samuel Eto'o utekl obráncům Spartaku a sám před brankářem Rebrovem se nemýlil - 0:1. Kamerunec slavil gól velice bouřlivě, určitě mu spadl kámen ze srdce, že ukončil střelecký půst.

Během poločasové přestávky Spartak ceremoniál k 90. výročí klubu, ve středovém klubu se shromáždili veteráni, kteří přinesli klubu úspěchy v různých dobách. Majitel Spartaku Moskva Leonid Fedun ukončil projev slovy Spartak navždy.

Spartak byl i po změně stran v herním útlumu. V 59. minutě tak Anži navýšila vedení. Po chybě Rebrova při vybíhání na míč se trefil do prázdné branky Lachijalov - 0:2. To nebylo vše! V 69. minutě byl Pareja za snahu odkopnout míč "odměněn" vlastní brankou - 0:3. Anži porazil Spartak a vrátil se do hry o evropské poháry.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele