základní část, 20. kolo
14.08.2011 17:15 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Spartak Moskva - Anži Machačkala 3:0

Spartak si překvapivě lehce poradil s Anži a stoupá vzhůru tabulkou. Jasno bylo už po půli.

Spartakovci na svého soupeře vlétli již od začátku a už ve 3. minutě mohlo být veselo. Dzuba napálil hlavičkou tyč. Revišvili jen stál. O pár minut později se ozvali i hosté. Carlos zahrával přímý kop, který tečoval Dzsudzsák, ale nakonec gól nepadl. Poté se hrálo převážně na půlce Anži, ale gól ne a ne padnout. Domácí se prosadili až v 35. minutě, kdy po centru před vápno prodloužil Dzuba za sebe na Ariho, který si obhodil Gadžibekova a ranou na zadní tyč otevřel skóre. Další gól na sebe nenechal dlouho čekat. Celkem deset minut a branka do šatny. Welliton z velkého úhlu vyslal nadýchaný balon před bránu, kde se pokoušel hlavičkovat Ari, míč sice nedoskočil, ale za ním stál již Dmitrij Kombarov a od něho se balon odrazil do brány. 2:0 a konec prvního poločasu, kde byl Spartak lepší.

Druhou půli načali opět lépe domácí a už v 50. minutě mohlo být po zápase. Kombarov si udělal Carlose a z vápna pálil k tyči. Revišvili své mužstvo zachránil. Avšak po pěkném počátku se domácí zatáhli a čekali, co bude. Nebo jinak řečeno, Anži muselo vymýšlet a Spartak čekal na brejky. Nejčastěji hrozil Welliton. Z jednoho takového Moskvané udeřili. Kozlov si vzal balon a pádil k bráně, kde se mezitím hosté zformovali, na hranici pokutového území si pak Kozlov zahrál na Brazilce, udělal kužel z Angbwy a z velkého úhlu vystřelil na bránu. Mezírka mezi brankářem a tyčí se stala Anži osudnou. 3:0. Poté se zápas vyloženě jen dohrával, a tak Spartak v pohodě zvítězil 3:0 a posunul se v tabulce před svého soupeře.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

02

Reagovat
paver

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli získají Etoa,ale útočníky Anži potřebuje,protože zrovna Prudnikov a Holenda nejsou top útočníci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele