základní část, 24. kolo
18.09.2011 15:00 CET
2 : 3
(2:1)

Reportáž

Rubin Kazaň - Zenit Petrohrad 2:3

Vělké věci se děly v Kazani. Zdejší Rubin po chvíli vedl už 2:0, ale zejména Danny byl proti prohře svého týmu. Dvěma brankami otočil skóre na konečných 2:3.

Veselo bylo již v páté minutě. Natcho uháněl ve vápně vstříc bráně, ale Lukovič (který zaskakoval za Lombaertse) byl proti jeho choutkám. Stáhl ho k zemi a sudí zapískal penaltu. Navíc Srb dostal žlutou kartu. Natcho kopal pokutový kop sice nadvakrát, ale domácí se i tak radovali z první branky. 1:0.

Natcho zlobil i nadále, pár minut poté pálil k tyči, ale Malafejev ho vychytal. V 23. minutě bylo v Tatarstánu ještě veseleji. Ďaďun uháněl k bráně a střetl se s Malafejevem, ten se po kontaktu sbíral ze země a šel k bráně, jenže přiběhnuvší Kisljak vzal míč a dal gól. 2:0. Kontroverzní moment.

O pět minut později se radovali i hosté. Lazovič kopal přímý kop, přihrál za obranu Širokovovi a ten s Ryžikovem neměl problém. 2:1. Naštěstí pro kardiaky se do konce první půle už nic nepřihodilo a poločas se dohrál v poklidu. Skončil 2:1 pro domácí.

Blížící se hrozbu hned v první minutě druhé půle zažehnal po Dannyho střele Kisljak, když vykopával balon z brankové čáry, ale Kazaňští se nepoučili, portugalský génius se radoval v 50. minutě. Bucharov utekl po křídle. Nacentroval do vápna a tam byl samotný Danny. Ten neměl problém se zakončením. 2:2.

Na druhé straně Noboa podobně centroval na Ďaďuna, který se zjevil samotný před Ževnovem (který střídal Malafejeva), ale netrefil bránu, to se pak góly dávají těžko. Danny se však na druhé straně nemýlil. V 68. minutě se ocitl ve vápně s Keržakovem a nedal Ryžikovovi šanci. 2:3.

Do konce utkání se toho už moc neudálo. Spíše se střídalo a Zenit zkušeně hlídal vedení, až ke konci zápasu Medvěděv ve vyložené šanci minul míč. Zápas tak skončil 2:3.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele