o titul, 32. kolo
26.11.2011 15:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - Dinamo Moskva 2:0

Jasný průběh mělo střetnutí mezi Kazaní a Dinamem. Rubin po výhře v moskvě nad CSKA doma přejel i další moskevský celek, Dinamo.

Ve čtvrté minutě se domácí dostali do vedení. Po pěkné akci Kalešina s Karadenizem se k míčei dostal Roman Eremenko a technickou ranou nedal Šuninovi v bráně sebemenší šanci. Rubin se tak ujal vedení 1:0.

Ve 22. minutě bylo v Kazani ještě veseleji. Po rohu se na hranici vápna dostal k balonu aktivní Karadeniz a jeho střelu golman hostí již podruhé lovil z brány.

Rád bych psal dále o nějakých šancích, ale musím vás zklamat, fotbal za nic nestál. Až před poločasem se do hry začal dostávat Kurányi, nicméně žádná jeho střela si cíl nenašla. domácí se na skvělý útok Dinama výborně překvapili. Do šaten se tak šlo za stavu 2:0 pro Rubin a nevypadalo to, že by se to mělo měnit.

Druhá půle se od první moc nelišila. Snad jen pouze ojedinělé šance domácích budily fanoušky ze spaní. Aktivní byl zejména krajní obránce Kalešin, který Šunina v 62. minutě lehce provětral, dorážku odvrátil obránce Fernandez. Před 80. minutou se vykartoval Bocchetti, šáhl do obličeje Wilksherovi a ten se ochotně skácel k zemi. Dostal rovnou červenou, asi ho ta nuda už nebavila. To byla zároveň poslední zajímavá akcce nezajímavého zápasu, který skončil zaslouženou výhrou Rubinu. Oba týmy už potřebují zimní přestávku jak sůl...

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele