o titul, 37. kolo
01.04.2012 14:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - Anži Machačkala 1:0

Dlouho očekávaný návrat na domácí stadion Centralnyj přinesl Rubinu Kazaň vítězství 1:0 nad Anži Machačkala. O výsledku utkání rozhodl gól Nigerijce Martinse, první trefa zkušeného útočníka po návratu z anglického Birminghamu.

Rubin Kazaň převzal od úvodního hvizdu iniciativu, ale obrana Anži pracovala spolehlivě a s útoky dvojnásobného mistra Ruska neměla větší problémy. Na obou stranách nebyla k vidění žádná gólová příležitost. Vzrušení přišlo v závěru prvního poločasu, po malé domů Samby chtěl brankář Gabulov míč odkopnout, ale na nerovném terénu mu míč odskočil a musel zahrát rukou před dotírajícím Kasajevem. Sudí Suchina odpískal nepřímý volný kop, ale Natchova střela z 15 metrů mířila do zdi.

Na začátku druhého poločasu se Kazaň ujala vedení. Po pěkném centru Ansaldiho se přes Sambu prosadil Martins a hlavou rozvlnil síť. Machačkala rázem zvýšila úsilí, ale kromě střely střídajícího Gadžijeva, která minula branku, si hosté nic podstatného nevytvořili. Kazaň hubené vedení zkušeně ubránila a připisuje si do tabulky tři body.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Hiddink by to moh na Kazani urvat tip: 0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele