základní část, 18. kolo
30.07.2011 15:45 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - Anži Machačkala 0:3

Velké věci se děly v Kazani. Rubin, který si v týdnu poradil s Dynamem Kyjev na jeho hřišti, překvapivě zaváhal s Machačkalou. Gadžijevovi svěřenci tak pokračují v zatím skvělé sezoně.

Aktivně začali především hosté, už v osmé minutě se mohlo poprvé měnit skóre, když pálil Gadžibekov z nebezpečné pozice těsně nad. Na druhé straně to zkusil Ďaďun, ale Revišvili jeho přízemní pokus kryl. Poté hru začali kontrolovat Tataři, ale nemohli se dostat do pořádné šance. Dagestánci hrozili především z standartních situací. Do konce první půle se toho kromě dvou centrů Karadenize, které ale Ďaďun s Kasajem nezužitkovali, nic nestalo. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Druhá půle začala gólem. Stalo se tak v 52. minutě, kdy Roberto Carlos zahrával přímý kop ze zhruba 35ti metrů a napálil balon doprostřed brány, snadná práce pro Ryžikova, ale ejhle, ruský brankář míč neudržel a hostující Gadžijev u něj byl nejrychleji - 0:1.

Na další gól se čekalo pouhou čtvrthodinu. Boussouffa na pravém křídle přehrál Šaronova, nacentroval do vápna a ex-sparťanský útočník Prudnikov jenom jemně balon tečoval k tyči. Ryžikov byl bezmocný - 0:2.

Jelikož se až do konce zápasu nic moc zajímavého nedělo, Kazaň neměla na otočení a Anži se nikam nehnalo, tak se přesuneme do nastavení. Machačkala se dostala do protiútoku, který vedl Boussouffa, ten opět centroval na Prudnikova, který v pádu míč do sítě neusměrnil. Především kvůli tomu, že ho Ansaldi stáhl k zemi. Penalta a žlutá karta. Marockký špílmachr Boussouffa neměl s proměněním pokutového kopu problém, poslal brankáře na druhou stranu, a zápas tak skončil nečekanou výhrou hostí 0:3.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to muselo byt koupeny

Reagovat
smazaný uživatel

To soudíš podle čeho?Že Rubiň nechce titul nebo LM a proto prodává zápasy nebo je to ruská liga a tam se "samosebou" prodávají všechny zápasy,protože je to Rusko?Až budeš mít důkazy tak pak se ozývej a neplakej nad zkaženým tiketem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele