o titul, 38. kolo
07.04.2012 14:15 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Zenit Petrohrad 0:1

Gól Romana Širokova rozhodl o vítězství Zenitu Petrohrad nad Lokomotivem Moskva. Klíčovým momentem utkání se stala neproměněná penalta útočníka Loko Romana Pavljučenka.

Červenozelení působili svěžejším dojmem než hostující Zenit. Ve 33. minutě zastavil centr Šiškina rukou Hubočan a na popud pomezního sudího byl nařízen pokutový kop, ten vzal na sebe Pavljučenko, ale jeho nepříliš dobře umístěná střela byla lahůdkou pro gólmana Malafejeva. Mnohem více práce měl brankář Zenitu s následným přímým kop Šiškina, s ním si ale také poradil.

Po změně stran Lokomotiv znatelně ubral na aktivitě, hráči domácího týmu se už tak dobře nepohybovali s míčem i bez něj. Nová tvář na hřišti Aršavin ihned vytvořil nebezpečný moment pro Širokova, ale záložník Zenitu mířil nad břevno. Velkou šanci měl pak Bystrov, ale zblízka nedokázal propasírovat míč za záda Malafejeva.

Svého docílil Zenit v 75. minutě, rohový kop Zyrjanova prodloužil Lombaerts na Širokova a ten překonal Guilhermeho. Gólu mohl zabránit na čáře stojící Janbajev, ale selhal. Poté mohl zdvojnásobit vedení Zenitu Aršavin, ale s jeho střelou mířící na zadní tyč si Guilherme poradil.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele