základní část, 3. kolo
02.04.2011 16:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - FK Rostov 1:1

Lokomotiv nedokázal udržet nadějné vedení 1:0 a nakonec remizoval s Rostovem 1:1. Oba týmy tak mají 4 body.

Úvod zápasu byl poněkud vlažný, až v 15. minutě nastřelil Jankov tyč, Guilherme by byl bez šance. Poté se zápas ubíral jinam, než by si fanoušek fotbalu přál. Hrálo se hodně ostře až nevybíravě a hlavně obránci Lokomotivu hráli hodně do těla. Až po půl hodině hry vystřelil Syčov, ale pro hosty to nebezpečné nebylo. Ke konci poločasu nejdříve Adamov zachránil včasnou hlavičkou šance Rostova a vzápětí na druhé straně neuspěl hlavičkovým pokusem. A jelikož se neujal ani pokus Torbinského z levého křídla, tak se šlo po nevýrazném prvním poločase za stavu 1:1.

Druhou půli načali lépe domácí, zejména Torbinskyj,Maicon a Syčov Rostovanům zatápěli. V 50. minutě centroval Maicon a Syčov už už slavil gol, ale míč byl v bezprostřední blízkosti brankové čáry odražen na roh. V 69. minutě si domácí poprvé fanoušci Železničářů zakřičeli gól, ale pomezní odmával Ignatěvovi ofsajd. O pět minut později si ale Vladislav Ignatěv zpravil chuť. Po závaru ve vápně se výše zmíněný dostal k míči a tvrdou ranou nedal Radičovi šanci, na tomto gólu měl velký podíl i Syčov, který vybojoval míč. 1:0 pro Loko.

Rostov překvapivě dokázal odpovědět, již za 10 minut vyrovnal Maxim Grigorijev. Adamov vybojoval ve vápně odražený míč a míč se dostal ke Grigorijevovi, který ho nakonec propasíroval do brány - 1:1!

Toto byla také poslední akce tohoto zápasu. Po vyrovnávací brance se spíše již dohrávalo, nikdo se moc nehnal do útoku. Utkání tak skončilo 1:1.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele