o titul, 42. kolo
02.05.2012 18:45 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - CSKA Moskva 0:3

CSKA Moskva porazil Lokomotiv na jeho hřišti 3:0 a upevnil si druhé místo v tabulce ruské ligy. Za Armějce skórovali Tošić s Doumbiou.

Příležitost v základní sestavě Lokomotivu dostal portugalský zadák Manuel da Costa. Ten se svému krajanovi a hlavnímu trenérovi Loko Couceirovi "odvděčil" už v 9. minutě zápasu. Své zaváhání hasil faulem za což uviděl od sudího Meškova červenou kartu. Pokutový kop následně proměnil Doumbia a poslal armádní mužstvo do vedení - 0:1.

Hosté hráli první poločas i přes početní převahu velmi opatrně. Svědčí o tom i stanovená taktika, kdy útočníka Necida nahradil v základní sestavě defenzivní štít Aldonin. Trenér Sluckij chtěl proti Lokomotivu zesílit střed hřiště.

Druhý poločas dlouho nepřinesl nic zajímavého. Fotbalisté CSKA v rozhodujících chvílích ztráceli míč a domácí Lokomotiv očividně neměl sílu s nepříznivým vývojem něco udělat. I když v 61. minutě mohl Obinna vyrovnat, ale mířil nad branku. Pak utrpěl Lokomotiv další ztrátu, brankář Guilherme si natáhl třísla a musel jej nahradit Filcov.

V závěru utkání navázal na střeleckou formu Srb Zoran Tošić a dvěma góly stanovil na konečných 3:0 pro CSKA. Šikovný Srb nejprve se nejprve po přihrávce Doumbii pěkně uvolnil a zblízka rozvlnil síť a poté skóroval z přímého kopu.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele