základní část, 30. kolo
06.11.2011 17:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - CSKA Moskva 1:1

Moskevské derby mezi Lokomotivem a CSKA mělo vysokou úroveň a nakonec skončilo spravedlivou remízou 1:1.

Lokomotiv si připsal skvělý vstup do utkání, v 11. minutě Ibrinčič uvnitř pokutového území našel Ignatěva a mladík v domácím dresu nechytatelným angličanem zavěsil - 1:0. O sedm minut později mohl zvýšit vedení Loko Syčev, když jeho střelu tečoval Aleksej Berezuckij a málem skončil za zády Gabulova. CSKA poprvé zahrozil ve 25. minutě, jedovatou střelu Cauny gólman Guilherme vyrazil.

Hosté si vytvořili územní převahu, ale Lokomotiv hrozil z nebezpečných protiútoků. Po jednom z nich Šiškin předložil míč Ignatěvovi, ale autor prvního gólu ve vyložené šance jen nastřelil dobře postaveného obránce Vasilije Berezuckého.

Druhý poločas začal nebezpečnou střelou Dzagojeva, gólman Guilherme zachránil svůj tým. V 54. minutě obránce Lokomotivu Šiškin vystřelil krásné z přímého kopu, ale napálil jen břevno.

Lokomotiv hrál na brejky a podnikal je velmi dobře, skórovat z nich mohli Glušakov nebo Syčev. Ale pak o sobě dal poprvé výrazně vědět nejlepší střelec ruské ligy Doumbia, útočník CSKA se v 64. minutě odprostil od strážce da Costy a skóroval - 1:1. Ve zbytku utkání měly oba týmy příležitosti strhnout vítězství na svoji stranu, ale remízový stav vydržel až do závěrečného hvizdu.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele