základní část, 29. kolo
30.10.2011 13:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - Těrek Groznyj 2:1

Křídla Sovětů Samara a Těrek Groznyj potěšili fanoušky bojovným a dynamickým fotbalem. Z vítězství se nakonec radovali domácí, vyhráli 2:1.

Samara vstoupila do utkání aktivně, mladík Jakovlev si v prvních 10 minutách vypracoval dvě nadějné příležitosti. V prvním případě hlavou mířil těsně vedle a v tom druhém nechal při dalekonosné střele vyniknout svého bývalého spoluhráče ze Spartaku Džanajeva.

Těreku se dařilo rozbíjet útoky Samary v zárodku, ale hostům se dlouho nedařilo nic vymyslet. Až ve 20. minutě Georgijev z přímého kopu minul tři tyče. Odpověď Samary byla gólová, Bobjor ve 31. minutě po přihrávce Koromana překonal pozdě reagujícího Džanajeva - 1:0.

Těreku se podařilo záhy vyrovnat, Brazilec Mauricio střelou pod břevno nedal Veremenkovi v brance Křídel Sovětů žádnou šanci - 1:1. Do poločasového hvizdu mohli Čečenci vést, Legear překonal gólmana Samary, ale na brankové čáře zaskakoval zadák Joseph - Renett.

Krátce po změně stran měl Těrek další slibnou příležitost, ale útočník Sadajev nepřelstil Veremenka. Pravidlo "nedáš - dostaneš" o sobě dalo vědět v 53. minutě, po krásné spolupráci dua Kornilenko - Jakovlev se trefil druhý jmenovaný - 2:1.

Těrek se pokoušel dobývat obranu Křídel Sovětů, ale marně. Domácí tým těsné vedení uhájil a připsal si cenné tři body.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele