základní část, 4. kolo
09.04.2011 12:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - Lokomotiv Moskva 1:0

Křídla Sovětů dokázala v letošní sezóně poprvé zvítězit. Na příšerném hřišti porazila Lokomotiv. Tým Jurije Krasnožana potopila chyba brankáře Guilhermeho z konce zápasu.

Lokomotiv začal aktivněji, někdejší Samařan Ignaťjev už v druhé minutě střílel a míč přes kaluž bahna doskákal do rukou M'Bolhiho. Na druhé straně pálil ke vzdálenější tyči Kirillov, ale mimo. Hosté se usadili před pokutovým územím domácích, jenže na střelu Glušakova Křídla opět odpověděla svým útokem. Samsonov zkusil překonat Guilhermeho, ovšem brankář vyrazil míč na roh. Iniciativu postupně převzali Samařané a po následné standardní situaci se Guilherme srazil s nebezpečně hrajícím Prijomovem.

Deset minut nato pouze hřiště zamezilo ve skórování Křídel. Na poslední chvíli podklouzl Pečnik. Ke konci první půle se hřiště proměnilo v totální oraniště.

Začátkem druhé půle si domácí přece jen vytvořili slibně vypadající šanci. Pečnik vtrhl do pokutového území z pravé strany, ale Guilherme úspěšně zasáhl. Na druhé straně předvedl slalom Glušakov a pak se skácel po kontaktu s kolenem Callagova. Ovšem Vjačeslav Popov rozhodl, že se o penaltový zákrok nejednalo. Posléze Samsonov vyzkoušel kvality Guilhermeho a ten nezklamal.

Střídání se povedla Křídlům. Escobar obehrál dva obránce a vybojoval rohový kop. Mološ odcentroval do středu brankoviště, kde chyboval brankář, jemuž balón vypadl z rukou. Djordjević opatrně nasměroval míč do brány a svůj tým k prvnímu vítězství v sezóně.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele