o udržení, 40. kolo
22.04.2012 15:15 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - FK Rostov 2:1

Křídla Sovětů v důležitém utkání v boji o záchranu porazila FK Rostov 2:1 a zvýšila své šance na únik z nevyzpytatelné baráže o udržení.

Již ve 3. minutě explodoval stadion Metallurg nadšením. Kornilenko se po chybě obránců Rostova dostal do výhodné střelecké pozice a pálil přesně - 1:0. Poté se hra zvrhla, hodně faulů, hodně tvrdých zákroků, ale fotbalových momentů pramálo. V 19. minutě hosté vyrovnali, útočník Adamov číhal na zadní tyči a úspěšně, míč se snesl na jeho hlavu a poté se zatřepotal v síti - 1:1.

V dalších minutách přišel útlum domácího týmů a z publika se začal ozývat pískot. Ten domácí hráče vyburcoval a dvakrát musel zakročit brankář Rostovu Pletikosa.

Ve 49. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen rostovský obránce Kolodin. Samara byla přesto před brankou hostujícího celku pasivní. V 90. minutě ale Salata fauloval a Křídla kopaly pokutový kop. Ten proměnil domácí ostrostřelec Kornilenko a Křídla Sovětů díky němu vyhrála 2:1.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele