o udržení, 37. kolo
31.03.2012 16:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - FK Krasnodar 1:1

Nepříliš záživným zápasem skončil sobotní program Premier ligy. Samara doma po zlepšeném výkonu v druhé půli vyválčila důležitý bod v boji o záchranu nad silným Krasnodarem.

Přitom začátek vypadal tak dobře, Appajev hned ve 3. minutě po přiťuknutí od Kornilenka netrefil prázdnou bránu. Domácí byli i nadále aktivnější, Kornilenko po chvíli vystrašil Revišviliho, ale ten byl připravený. Utkání i díky terénu nemělo moc velkou kvalitu, bylo plné nepřesností, a tak se přesuneme rovnou do 37. minuty, kdy hosté otevřeli skóre. Drinčič po rohu přihrál SAmsonovi, který balon potáhl na kraj vápna a vypálil. Balon vymetl všechny pavučiny v šibenici na zadní tyči. Nádherný gól a 0:1.

Poté ještě pálil Taranov, ale výsledek první půle se nezměnil. Po nezáživné první půli zmrzlí diváci sledovali zatím vedení hostí.

Druhá půle také mnoho krásy nepobrala, a tak se přesuneme rovnou do 69. minuty poněvadž prvních pětadvacet minut druhé půle půle nestojí absolutně za řeč. Hra mezi vápny a žádný pokus o fotbal. Právě v 69. minutě se dočkali i domácí a vyrovnali. Kornilenko z hranice vápna prostřelil vše co mu stálo v cestě a Revišvili v brance hostí byl bez šance na reakci. 1:1.

Konec utkání už po fotbalové stránce nestál opět za nic, ale na hřišti se hojně diskutovalo, faulovalo, pošťuchovalo, a tak lítaly tresty. Šest karet za posledních deset minut hovoří za vše a Andželkovič nelenil a vyloužil si rovnou dvě. Šel tedy o chvíli do sprch dříve, než zbytek hráčů. Ti již nic nepředvedli a utkání tak skončilo spravedlivou dělbou bodů. Samara doma remizovala s Krasnodarem 1:1.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele