základní část, 5. kolo
16.04.2011 12:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - FK Krasnodar 0:0

Křídla Sovětů s Krasnodarem v prvním utkání pátého kola ruské nejvyšší soutěže remizovala. Diváci na stadionu Metallurg neviděli ani jeden gól, i když týmy, které víc bojovaly s povrchem, se snažily ze všech sil.

Hosté se od prvních minut snažili zatápět obráncům domácího týmu, ale k nebezpečným momentům nedocházelo. Samařané se probudili uprostřed první půle, kdy se do útočných aktivit stále častěji zapojoval Mološ a Samsonov tak častěji dostával balóny. Prakticky neviditelný byl Pečnik, proto musela Křídla útočit hlavně prostřednictvím záložníků a obránců. Pár nepříjemných situací musel řešit i M'Bolhi. Ke konci poločasu domácí jen stěží uhlídali Picusceaca, kterého svými přesnými a skvěle načasovanými přihrávkami obdarovával Drinčić.

Do druhé půle poslal Alexandr Tarchanov do boje namísto Abdulfattaha Jurije Kirillova, aby dodal kreativitě střední řady. A prakticky hned po začátku měli Samařané obrovskou šanci ke skórování. Pečnik po průniku do pokutového území patou našel Kirillova, jenže ten i přes skvělou pozici poslal míč nad bránu. Ubírat na tempu domácí nehodlali. Krasnodar odpovídal rychlými protiútoky, v jednom z nich pak v pokutovém území upadl Picusceac. Alexandr Jegorov penaltu neodpískal i přesto, že situace byla nejednoznačná.

Uprostřed poločasu si Křídla vytvořila další velmi nebezpečnou situaci. Vladimír Prijomov zakončoval nahrávku Mološe z přímého kopu. Míč už letěl do vzdálenějšího rohu brány a brankář neměl sebemenší šanci, jak svůj tým zachránit. Ovšem zničehonic se tam objevil Alexandr Amisulašvili a odhlavičkoval balón směrem od brány. Samařané však málem za svou aktivitu draze zaplatili. Na druhé straně se totiž během protiútoku dostal do situace jeden na jednoho Picusceac. Moldavský hráč měl hodně času, ale na M'Bolhiho poslal lehkou střelu a brankář s ní neměl sebemenší problémy. Mološ se ještě snažil udělat něco s nerozhodným stavem, když poslal střelu ze čtyřiceti metrů. Nic se ale nezměnilo, a tak Krasnodar remizoval s Křídly 0:0. Tým z Kubaně zatím neví, jak chutná porážka.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele