základní část, 6. kolo
23.04.2011 14:15 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Rostov - Těrek Groznyj 1:0

Rostov neodehrál svůj nejlepší zápas, ale na matný Těrek Groznyj to stačilo. Rostovčané vyhráli díky brance Blatnjaka z pokutového kopu. Domácí se z tří bodů radovali po čtyřzápasovém půstu.

V prvním poločase byl nebezpečnější hostující Těrek. Už ve 4. minutě chtěl mazaný Mauriciho překvapit přímým kopem z úhlu brankáře Radiče, ale neuspěl. Obrovskou šanci měl Kacajev, ale v nájezdu na Radiče střílel vedle vzdálenější tyče. Rostov odpověděl přímým kopem Blatnjaka, který bdělý Džanajev zlikvidoval.

Problémy Těreku nastaly až po vynuceném střídání zraněného lídra obrany Omeljančuka. Obrana jakoby ztratila řád. Využil toho Kiričenko, který unikl obraně, a protože byl brankáře Džanajev u míče později, nezbývalo mu nic jiného než faulovat. Sudí Aleksej Nikolajev nařídil pokutový kop, který Blatnjak umístěnou přízemní střelou k tyči proměnil. Ve zbytku poločasu Rostovčané řádili především po prvé straně, kde se prosazovalo aktivní duo Chaguš - Blatnjak.

Druhý poločas Těreku vůbec nevyšel. Svěřenci trenéra Gullita dopředu nic nevymysleli a odevzdaným výkonem soupeři cestu za třemi body znatelně usnadnili. Na posledních deset minut se v brance Rostovu objevil třetí brankář Končenkov, který vystřídal zraněného Radiče. Při svém debutu nemusel řešit žádný problém.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele