základní část, 14. kolo
18.06.2011 19:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

FK Rostov - Rubin Kazaň 1:3

Rubin v rámci čtrnáctého kola ruské nejvyšší soutěže zvítězil nad Rostovem. Vítězný gól vstřelil deset minut před koncem Alexandr Rjazancev.

Od prvních minut šel Rubin dopředu. Skóre mohlo být otevřené už po osmi minutách. Ansaldi odcentroval na vzdálenější tyč, kde číhal Natcho, ten se k centru nedostal a míč orazítkoval brankovou konstrukci. Na gól však diváci opravdu nemuseli čekat dlouho.

V neškodné situaci Grigorjev ve vlastním pokutovém území obdaroval přihrávkou Lebeděnka a ten bez problému překonal Kočenkova. Nedlouho po vstřeleném gólu se zranil Ďaďun. Nahradil jej Medvěděv. Prakticky hned mohl Lebeděnko zvýšit náskok. Útočníkovi však nevyšla střela. Pak se hra uklidnila. Na obou stranách bylo k viděni mnoho chyb. Šanci měl Bystrov. Lebeděnko po průniku pravou stranou hřiště odcentroval do šestnáctky, záložník si začal zpracovávat míč, čehož využil obránce domácích a odkopl balón pryč. Ke konci poločasu mohli domácí vyrovnat, Ryžikov však byl proti.

Druhou půli odstartovala penalta, která byla nařízená proti Rubinu. Gaţcan se dostal do pokutového území a po kontaktu s Kisľakovem spadl. Arbitr ukázal na pokutový puntík. Kiričenko s realizací penalty neměl sebemenší problémy.

Rubin nebyl s takovým vývojem spokojený, proto se hráči kazanského týmu vrhli do útoku. Zprvu míč po střele Bystrova orazítkoval tyč, pak hoste chytře rozehráli standardní situaci a Bocchetti střílel z dvanácti metrů. Nepřesně.

To hosty nezastavilo. Lebeděnko z pravého křídla přesně odcentroval na Medvěděva, střela útočníka letěla nad bránu. Během krátké chvíle Natcho dvakrát ohrozil Kočenkova, oběma střelám chyběla přesnost. Rostov odpovídal nebezpečnými kontravýpady. Například Rebková střela z osmnácti metrů netrefila bránu.

Tlak Rubinu nakonec přinesl kýžené plody. Lebeděnko přesným pasem poslal Rjazanceva do útoku a záložník poslal přesně balón do vzdálenějšího rohu brány. Zápas završil Kisľak, který krásnou a přesnou střelou z voleje poslal míč do sítě. Zápas tak skončil 1:3.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele