základní část, 18. kolo
31.07.2011 19:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

FK Rostov - Lokomotiv Moskva 0:3

Lokomotiv nezaváhal ani na půdě tragického Rostova a veze pěknou výhru 3:0. Domácí neusnuli na vavřínech a i v dnešním zápasu si připsali červenou kartu. Letos již pěknou pátou.

Hosté začali zostra. hned v osmé minutě šli do vedení. Kapitán Loskov napálil vysoký balon z pětadvaceti metrů a Kočenkov si "šikovně" míč srazil na tyč, od které se míč odrazil do brány - 0:1.

V patnácté minutě si připsal domácí Chaguš první žlutou kartu za faul na Maicona. Domácí hráli zase od podlahy až hrubě. V 30. minutě se také konečně dostali do šance. Blatňak z přímého kopu mířil na malé vápno, kam si došel pro balon Guilherme, ale míč netrefil a Grigorijev tak pálil do odkryté branky, centimetry nad břevno. Ke konci poločasu zahrozil zase Blatňak z přímého kopu, ale do kabin se šlo za stavu 0:1.

V 56. minutě se opět měnilo skóre. Okoronkwo zahrál ve svém pokutovém území rukou a sudí nařídil penaltu. Tu s přehledem proměnil kanonýr Syčov a Loko se radovalo z dvoubrankového vedení. Pár minut na to po chybě Chaguše pálil zase kapitán Loskov, ale Kočenkov střelu kryl. A tak se dostáváme do 81. minuty, kdy se hosté opět radovali z branky. Maicon před vápnem vybojoval balon po nezdařené přihrávce jednoho ze zadáku a přiťukl Tarasovovi, který přízemní střelou na vzdálenější tyč nedal gólmanu domácích šanci - 0:3.

A nebyl by to Rostov, kdyby se jeho zápas obešel bez červené karty. Tentokrát to vzal na sebe Anri Chaguš. Zezadu sundal Glušakova a vyfasoval za to druhou žlutou. Hráči jej o pár minut později následovali do kabin. Nic více se nepřihodilo.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele