základní část, 12. kolo
10.06.2011 19:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

FK Rostov - FK Krasnodar 1:3

FK Krasnodar vyhrál v Rostovu na Donu 3:1 a přerušil sérii sedmi zápasů bez výhry.

Rostov začal utkání aktivně a už ve 14. minutě se dostal do vedení. I když neprávem. Markov odehrál míč hlavou, sudí Markov ale viděl ruku a nařídil penaltu. Tu Kiričenko bez potíží proměnil. Rostovu vedení do poločasu nevydrželo, ve 33. minutě stihl Tatarčuk pohodlně vyrovnat. Hosté mohli přidat další branky, ale Rostov podržel mladý gólman Kočenkov.

Krasnodar měl drtivý nástup do druhého poločasu. Ve 47. minutě Movsijan střelou přesně k tyči dostal hosty do vedení a v 53. minutě Marcio nedal střelou z 30 metrů Kočenkovovi žádnou šanci - 1:3. Rostov zjevně šokovaný z dvou inkasovaných branek, se ve zbytku zápasu na nic velkého nezmohl a Krasnodar si tak odváží tři body. Naopak Movsijan měl ještě možnost navýšit vedení Krasnodaru.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele