základní část, 22. kolo
27.08.2011 18:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Rostov - Anži Machačkala 1:1

Fotbalisty machačkalské Anži dokázal před porážkou zachránit až v 80. minutě Eto'o, který překonal brankaře po přesném pasu od Jurije Žirkova.

Domácí začali aktivně, jenže hned narazili na nebezpečné protiútoky Anži. Nakonec musel Okoronkwo faulovat Bussufu a obdržel za to žlutou kartu. Přímý kop rozehrál sám faulovaný a jeho střela mířila těsně vedle tyčky.

Několik minut na to hosté museli střídat. Hřiště na nosítkách opustil Dzsudzsák. Na hru Machačkaly to však vliv nemělo. K polovině poločasu se hra vyrovnala, nikdo neměl navrch.

Osamocený hrot Tardelli se pořád nedokázal zapojit do hry. Byl absolutně neviditelným. Ale i bez Tardelliho má Anži fotbalisty, kteří mohou útočit. Například Bussufa střílel hlavou z bezprostřední blízkosti, jenže brankář Pletikosa svůj tým zachránil.

Po přestávce hrály oba týmy docela živě. Rostované mohli jako první otevřít skóre. Adamov v jedné ze situací mířil hlavou do břevna. A pak pasivního Tardelliho vystřídal Eto'o. Vzápětí domácí rozehrávali standardní situaci. Střílel Česnauskis a poté, co balón minul cíl, se hráč chytil za hlavu. Samozřejmě, svěřenci Balachnina se i při útocích ohlíželi na vlastní bránu, kde se vlastně nachází nebezpečný Kamerunec. Proto se také Rostované snažili držet si míč na kopačkách.

Jelikož se hostům nedařilo sebrat domácímu týmu míč, na řadu přišly fauly. Tagirbekov těsně u své šestnáctky fauloval Papadopulose. Kalačev poslal z přímého kopu střelu do dolního rohu a skóroval.

Hosté se však jen tak nevzdali a osm minut na to vyrovnali. Vše vymyslel Žirkov, který po slalomu mezi hráči poslal přízemní centr do brankoviště a nabíhající forvard z Kamerunu poslal míč do prázdné brány. Během zbývajících minut se oba týmy snažily najít cestičku ke gólu, ale ani jedné jedenáctce se to nepovedlo. Zápas skončil remízou.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

machačkala vhraje 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 rostov

Reagovat
smazaný uživatel

dobře eto´o

Reagovat
smazaný uživatel

ale nechápu proč šel až v 58. minutě

Reagovat
Ebola SVK

tak Salátka konečne si si zahral proti Etovi

Reagovat
smazaný uživatel

Eto ma číslo dresu 99

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele