základní část, 7. kolo
01.05.2011 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Krasnodar - Zenit Petrohrad 0:0

Zenit Petrohrad si nevytvořil ani jeden gólový moment v Krasnodaru a může být rád za bezbrankovou remízu s domácím týmem.

Měl to být Krasnodar, kdo bude v souboji s Petrohradem tahat za kratší konec. Opak byl pravdou. Byli to domácí, kdo udával tempo hry. Spallettiho Zenit byl pasivní a zcela ztratil střed hřiště. V prvním poločase měli šance pouze domácí. Vranješova střela z 35 metrů nebrala nečekanou trajektorii, takže gólman Malafejev měl co dělat, aby míč vyrazil na roh. Polostřelu Joazinha zase mohli uklidit do sítě Gonijev i Tatarčuk, ale oba hráči se nestihli dostat k míči.

Sebejistým dojmem si Krasnodar počínal i po změně stran. Zenit prostě dnes neměl svůj den a nic smysluplného před brankou nováčka nedokázal vymyslet. Krasnodar útočil, hráči vycítili, že dnes je Petrohrad k poražení. Hlavou ze standardní situace vystrašil Malafejeva Martynovič. Šanci měl i Vorobjov, který obelstil Alvese, ale zakončoval těsně vedle přední tyče. Čím se blížil závěr zápasu, tím více Zenitu docházely síly. Závěrečný hvizd a bod za remízu 0:0 bral mistr všemi deseti.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele