o udržení, 34. kolo
10.03.2012 12:00 CET
1 : 3
(0:3)

Reportáž

FK Krasnodar - Těrek Groznyj 1:3

Branky Asildarova, Rybuse a Lebeděnka pomohly Těreku potřetí v sezóně porazit FK Krasnodar, který znovu neproměnil penaltu a spálil plno gólových šancí.

O osudu utkání rozhodla smrtících 21 minut v podání hostujícího Těreku. Ale nepředbíhejme. Hned v úvodních minutách gólman Džanajev podržel své mužstvo po šancích Samsonova a především střele Golyševa, který už málem slavil. Pak nebezpečně vedle tyče pálil Brazilec Joaozinho.

Zato první povedený protiútok Těreku skončil v 7. minutě úvodní brankou, po centru Ucijeva pálil pohotově hlavou Asildarov a nedal brankáři Revišvilimu šanci. O tři minuty později obrana Krasnodaru opět zaváhala, když dala moc prostoru Asildarovovi, ten měl čas přihrávkou najít Rybuse a hosté vedli o dvě branky.

Ve 21. minutě bylo rozhodnuto. Ucijev se znovu prosadil po pravém křídle, kde si pohrál s Andjelkovićem a jeho střílenou přihrávku poslala do sítě nová posila Těreku Igor Lebeděnko.

Trenér Krasnodaru Slavoljub Muslin poslal v průběhu druhého poločasu do hry tři ofenzivní hráče - Lambraského, Marcvaladzeho a Picusceaca a domácí hráči si opět začali vytvářet před brankou Džanajeva gólové šance.

Sám na gólmana běžel Golyšev, ale na skvělého Džanajeva opět nevyzrál. Džanajev držel své mužstvo nad vodou, ale v 70. minutě fauloval Picusceaca a musel jít pod sprchy. Nařízený pokutový kop ale Marcvaladze poslal kdesi na tribuny...

Až v 87. minutě byl Krasnodar za svou aktivitu odměněn vstřelenou brankou, na konečných 1:3 snižoval Picusceac. Autor gólu mohl přidat ještě další, ale na náhradního gólmana Hodzjura nevyzrál.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele