základní část, 6. kolo
23.04.2011 16:30 CET
1 : 4
(0:2)

Reportáž

FK Krasnodar - Lokomotiv Moskva 1:4

Lokomotiv rozdrtil krasnodarské FK na jeho půde 1:4 a posunul se tak již na 3. příčku tabulky. Naopak FK jakoby docházel dech.

Vše načal již v sedmé minutě hostující obránce Šiškin, když domácí gólman pouze vyrazil hlavičku Loskova před sebe, kde byl nejlépe postavený právě stoper Lokomotivu. Dorážka byla již snadnou záležitostí. V minutě třiadvacáté se konečně ozvali také domácí, ale Guilherme stačil Tatarčukovi skočit pod nohy dříve, než mohl krasnodarský záložník cokoli s balonem provést.

Co se nepovedlo na jedné straně, to se s přispěním penalty povedlo na druhé. Janabajev byl na výletě v pokutovém území domácích a Abreu to nenechal náhodě. Sundal ho k zemi, což znamenalo penaltu. K té se postavil bývalý hráč Hajduku Senjad Ibričič a ranou po pravé ruce Gorodova zvýšil na 0:2. Tímto pokutovým kopem také skončila první půle, ve které se moc pohledný fotbal nehrál, ale i tak hřálo fotbalisty Lokomotivu dvougólové vedení.

Železničáři do tohoto dne určitě vstoupili pravou nohou, neboť již v padeáté minutě se zase radovali z gólu. Tentokrát byl autem branky Vladislav Ignatěv. Níkým neatakovaný postupoval sám střdem hřiště a před vápnem nechal promluvit svou levačku. Bombou do šibenice upravil stav skóre na 0:3.

Poté se hra vyrovnala, krasnodarským bylo jasné, že již nevyhrají a hráči Lokomotivu pohodlně ovládali vlastní polovinu hřiště, ale i přesto se dočkali dalšího gólu. V 75. minutě se Ozdojev probil až k brankáři Gorodovovi a přihrával pod sebe před bránu, ale Gorodov míč tečoval ke svému obránci, ten ve snaze odkopnout balon trefil Syčeva, který pak míč v pohodě uklidil do sítě.

I přes tragický, místy až arcitragický výkon se hráči Krasnodaru přeci jen dočkali čestného úspěchu. V 83. minutě zahrával Drinčič rohový kop, který kopl na zadní tyč, kde byl nejvýše Michejev a křižnou hlavičkou poslal balon až do brány. To byla také poslední zajímavá akce zápasu, který nebyl bohatý na krásu a který nebyl strhujícím mačem, ale přinesl dohromady 5 branek.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele