základní část, 20. kolo
14.08.2011 18:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

FK Krasnodar - Křídla Sovětů Samara 1:2

Veselo bylo dnes v Samaře. tamější celek totiž dovezl velmi ale velmi cennou výhru z Kransodaru, kde udolal místní FK. Samara se tak nechce smířit se sestupem.

Začátek utkání byl hodně nervózní. hrálo se především mezi šestnáctkami, hrálo se velmi od podlahy a nikdo nechtěl udělat sebemenší chybu. Samara se přeci jenom hnala více za výhrou a po půl hodině hry byla za fotbalovou aktivitu odměněna gólem. Trefil se totiž Djordjevič. Stalo se tak po chybě brankáře Usminského, který se střetl s Tubičem. Nenad tak hlavičkou doklepl balon do brány. 0:1! Na druhé straně pálil po Joazinhově přihrávce Tatarčuk, ale Věremko byl na místě. První půle skončila překvapivě výhrou hostí.

Začátek druhé půle a vůbec skoro celá druhá půle byla ve znamení nudy. Nic moc se na hřišti nedělo, Samara přes přestávku namíchala beton a do útočení se moc nehnala. Krasnodar kupodivu také ne. Proto se přesuňme rovnou do 85. minuty, kdy se opět měnilo skóre. A opět na straně hostí. Koroman obloučkem vyslal Bobjora, který z velkého úhlu k úžasu publika propálil Usminského. Ten s níčím takovým nepočítal, myslel, že Anton bude centrovat, zmýlil se. 0:2! Domácí se ale nevzdali a vrhli všechny síly do útoku. Byli odměněni gólem, bohužel jen jedním v nastavení. Movsisjan ve vápně vypálil, Věremko balon vyrazil, ale jen k Marcvaladzemu, který střílel do prázdné brány, 1:2 a konec utkání.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
paver

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

co blbneš? tip:3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele