základní část, 27. kolo
15.10.2011 14:15 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Krasnodar - FK Rostov 2:0

Krasnodar v souboji sousedů v tabulce doma porazil Rostov a i nadále prohání Anži. S trochou štěstí by se nováček ligy mohl dostat do první osmičky. V dnešním utkání rozhodl gól Šipicina z nastavení první půle.

Utkání dvou týmů, které by se měly v pohodě zachránit, jakoby postrádalo nasazení. Začátek utkání vysloveně nudil. Až v 17. minutě utekl Tubičovi Adamov, ale mířil nepřesně. I nadále první půle nudila a proto připomeneme jen akci z nastavení. Aktivní Joaozinho, který se snažil asi nejvíce, poslal z přímého kopu ostrý balon před bránu, kde jej jemně tečoval Šipicin a míč zapadl k tyči. 1:0. Ihned po brance rozhodčí odpískal konec první půle a hráči tak šli do kabin.

Druhá půle nebyla o moc lepší, nicméně gól padl dřív než v té první. V podstatě z první větší akce. V 57. minutě kopal Joaozinho z ostrého úhlu, skoro od rohového praporku, přímý kop. Pletikosa čekal centr, a tak povylezl od tyče, ale balon zamířil právě tam a chorvatský brankář to ke své levé tyči již nestihl. 2:0.

Poté se zápas v podstatě jen dohrával. Hostům tekly nervy a uchylovali se k faulům. Domácí se zas nikam nehnali a hráli si to svoje. Žádná další šance nebo zajímavá akce se nekonala, a tak v duelu devátého a desátého v tabulce se radoval lépe postavený. Krasnodar zvítězil 2:0.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tady bude remíza

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele