základní část, 18. kolo
31.07.2011 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Krasnodar - CSKA Moskva 1:1

CSKA poprvé od května zaváhalo a odváží si z Krasnodaru pouhý bod. Zajímavostí je, že poslední celek, který dokázal Sluckého hochy obrat o body, byl taktéž krasnodarský celek, Kubaň.

Armějci na nic nečekali a do vedení šli již v 7. minutě utkání. Ignaševič uvolnil chytrým centrem Hondu, který neměl problém si poradit s brankářem Usminským, kterého hezky propálil - 0:1.

Ve dvacáté minutě řádilo zase útočné duo CSKA, Vagner centroval na Doumbiu, ten utekl dvěma obráncům a pálil k tyči, míč proletěl pouze o milimetry vedle. V 32. minutě dostali domácí šanci srovnat stav. Nababkin v pokutovém území fauloval Vranješe a kopala se penalta. Bohužel pro hráče Krasnodaru, Movsisjan napálil balon pouze do tyče. Akinfejev vystihl stranu, a tak byl u balonu nejdříve. Do kabin se tak šlo za očekávaného stavu. Hosté vedli.

Dostáváme se rovnou do šedesáté minuty utkání, kdy se opět měnilo skóre, ovšem ne na straně CSKA, ale na straně domácího Krasnodaru. Po závaru v pokutovém území zůstal sám, nikým nehlídaný Michejev a z úhlu Akinfejeva propálil - 1:1.

O deset minut později se děly další věci. Nababkin, obtěžkán žlutou kartou, tahal až moc nápadně za dres utíkajícího Movsisjana. To nemohlo dopadnout jinak, než druhou žlutou kartou a dřívější teplou sprchou. A aby se tam nenudil, tak o dalších zhruba 12 minut jej následoval krasnodarský Martinovič za podkopnutí Vagnera, taktéž si připsal druhou žlutou kartu. Ke konci utkání to spíše vypadalo, že hráči nemají zájem o hru, ale o fyzické souboje, a tak se kromě žlutých karet nic zajímavého neudálo. Krasnodar nedokázal využít početní výhodu, o kterou nakonec přišel. Utkání skončilo 1:1.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele