základní část, 30. kolo
05.11.2011 15:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Dinamo Moskva - Spartak Moskva 1:1

Dinamo Moskva neudrželo vedením v městském derby se Spartakem a ztratilo tak kontakt s vedoucí dvojicí Zenit - CSKA, která ještě svůj náskok mohou navýšit. To Spartak se alespoň do neděle posunul na čtvrté místo.

První výraznější příležitost diváci v Chimkách zaregistrovali až ve 25. minutě, kdy se krásná střela Misimoviće z volného kopu snesla jen pár centimetrů vedle pravé Dikanovy tyče.

To ale bylo na dlouhou dobu vše. Až do 39. minuty, kdy byl Kevin Kurányi v šestnáctce Spartaku dostatečně důrazný a hlavou po skvěle rozehraném kopu Misimoviće posunul svůj tým do vedení.

Z první půle to bylo vše, fanoušci sice mohli být spokojeni s výsledkem, s předvedenou hrou už však nikoliv.

Rozehřála je až 55. minuta, kdy ojedinělá šance svěřenců Valerije Karpina skončila v brance. Míč se po autovém vhazování poblíž brance Dinama odrazil až k před šestnáctkou stojícímu Aidenu McGeadymu, který se trefil přesně k pravé tyči a stanovil tak výsledek.

Autor: Daniel Polách

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele