o titul, 38. kolo
07.04.2012 13:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Dinamo Moskva - Rubin Kazaň 1:1

Dinamo doma zaváhalo s Rubiem. Domácí sice poslal do vedení Misimovič, ale za hosty srovnal Valdéz. Modrobílí si tak musí na výhru nad Kazaní počkat. Čekání trvá již 6 let....

Hosté vlétli na svého soka jako uragán a již v 3. minutě se mohlo posouvat skóre zápasu. Valdéz se řitl na Šunina, ale nepřekonal jej. Naopak v desáté minutě se radovali domácí. Po odehrání míče z vlastní poloviny se meruna dokutálela až za obranu Rubinu, kde se zjevil úplně volný Misimovič, který vyběhnuvšího Ryžikova překonal po panenkovsku, dloubáčkem. Dinamo se tedy ujalo vedení 1:0.

O chvíli později se na brankáře hostí řítil Kurányi, ale neuspěl. Poté se hrálo více méně mezi šestnáctkami a šance nepřicházely. Dinamo poctivě bránilo, snažilo se vycházet ze zabezpečené obrany, na té si lámaly zuby všichni ofenzivní hráči Rubinu, který má právě s útočnou fází veliké problémy. První půle tak skončila v poklidu, výhrou domácích moskvanu 1:0.

Druhá půle byla jedna velká nuda. Za zmínku stojí až situace ze 67. minuty, kdy se hsoté z ničeho nic dostali k vyrovnávajícímu gólu. Postaral se o něj kanonýr Valdéz. Stalo se tak po přímém kopu, útočník Rubinu níkým nehlídaný hlavou srovnal skóre. Na konci se již jen dohrávalo, ani jeden tým neměl na zvrat. Obě mužstva se tak rozešla smírem. Zápas skončil 1:1.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele