základní část, 16. kolo
26.06.2011 19:00 CET
4 : 1
(3:0)

Reportáž

Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskva 4:1

Dvě branky Kuranyiho a tři asistence Voronina pomohly Dinamu k vítězství 4:1 v derby proti Lokomotivu. Bělomodří mají fazónu jako hrom a posunuli se na třetí místo v tabulce.

Hostujícímu Lokomotivu vyšly úvodní minuty utkání, ale Dinamo z první šance otevřelo skóre. Pas Voronina našel Kuranyiho, Němec vyhrál souboj s Burlakem a pohotově rozvlnil síť na vzdálenější tyči - 1:0. Ve 25. minutě spolupráce bývalých bundesligových hráčů přinesla druhou branku. Voronin vysunul Kuranyiho přesným pasem, útočník Dinama byl opět důraznější než hostující obrana a poslal míč za brankovou čáru -2:0.

Přesně o minutu později bylo Dinamo o deseti. Koronin udeřil Šiškina a šel pod sprchy. Hosté přidali na aktivitě, ale více než držet míč nedokázali. Naopak v 37. minutě Dinamo z rychlého protiútoku udeřilo potřetí. Opět v tom měl prsty Voronin. Ukrajinec typickou uličkou vysunul do nájezdu Semšova a záložník Dinama nepohrdl - 3:0.

Poločasová pauza přišla Lokomotivu vhod. Místo Ignatjeva se objevil na hřišti Gatagov. Nový muž na hřišti mohl ihned skórovat, ale o milimetry minul vzdálenější tyč. Lokomotiv měl i další šance, při Dinamu stáli všichni svatí. V 67. minutě ale gólman Šunin přeci jenom kapituloval. Skvělý přímý kop veterána Loskova se odrazil od břevna do branky Dinama - 3:1. V té době už oba týmy hrály v deseti, obránce Loko Ďurica dostal druhou žlutou kartu za faul na Kuranyiho.

Poslední slovo mělo Dinamo. V 79. minutě hráč zápasu Voronin využil zaváhání obránce Burlaka a sám před Guilhermem se nemýlil - 4:1. Dinamo pod trenérem Silkinem září a posunulo se na třetí místo. Lokomotiv pravděpodobně bude řešit výsledkové nezdary výměnou trenéra.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dinamo do LM!! Jako jedný tým ruské ligy(nepočítám CSKA pochopitelně) hraje koukatelný fotbal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele