základní část, 2. kolo
19.03.2011 14:15 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

Dinamo Moskva - FK Rostov 3:1

Dinamo Moskva dnes proti Rostovu pálilo jednu šanci za druhou, ale na bídnou koncovku dnes nedoplatilo. Rostovčany porazilo 3:1.

Ačkoliv si Rostov v minulém kole vychutnal silný Spartak Moskva, do utkání s Dinamem vstoupil pokorně a prvních 30 minut bylo na hřišti jediné mužstvo - Dinamo Moskva. Kdyby bylo Dinamo produktivní jako před týdnem Rostov proti Spartaku, vedlo by 4:0 a nikdo by nemohl říct ani slovo. Jako o závod pálil šance Kevin Kuranyi a dal vzpomenout na časy v Německu, kdy se mu střelecky nedařilo a přezdívalo se mu "zabiják šancí".

Rostovčané ožili krátce před koncem poločasu a především díky trestným kopům sevřeli Dinamo před svojí brankou. Ani na jedné straně ale do přestávky branka nepadla.

Po několika minutách druhého poločasu se Dinamo dostalo do vedení. Centr Samedova z trestného kopu prodloužil na zadní tyč Karjaka a osamocený Argentinec Fernandez otevřel skóre - 1:0. Následně Dinamo opět pokračovalo ve vraždění šancí, v koncovce se nevedlo Kuranyimu i Misimovićovi.

Rostovčané přidali na obrátkách a Česnauskis mohl vyrovnat. Tvrdou ránu Litevce ale vyrazil brankáře Šunin nad břevno. V dalších minutách jižní celek posílal do šestnáctky Dinama plno nebezpečných centrů, po jednom z nich si málem dal Granat vlastní branku. Bělomodří kritické chvíle ustáli a přidali druhou branku. Semšov vybojoval penaltu, kterou Zvjezdan Misimović se štěstím proměnil.

V 85. minutě Rostov snížil na 2:1, když centr Chaguše zapadl do branky překvapného Šunina. Závěrečné minuty tak slibovaly drama. Poslední slovo však mělo Dinamo. Smolař zápasu Kuranyi se v poslední minutě nezachoval sobecky, přihrál do prázdné branky Voroninovi a Ukrajinec zvýšil na konečných 3:1.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele