základní část, 8. kolo
08.05.2011 12:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Dinamo Moskva - CSKA Moskva 2:2

Dinamo díky brankám v závěru poločasů uhrálo v derby proti CSKA remízu 2:2.

Bránění standardních situací je letos slabinou Dinama a potvrdilo se to ve 4. minutě. Trestný kop Dzagojeva dopravil do sítě hlavou Ignaševič a otevřel skóre. Brzká branka vyprovokovala fotbal, který diváci chtěli vidět. Útok střídal útok, šance střídala šanci. Když se poločas blížil ke svému konci, udeřilo Dinamo. Kuranyi sklepl dlouhý míč na Voronina a Ukrajinec razantní střelou k tyči nedal Akinfejevovi šanci.

Po změně stran se charakter hry změnil. Oba týmy si dávaly pozor a vzrušujících situací před brankami ubylo. Jestliže v prvním poločase si více zachytal Šunin, v tom druhém musel své kvality prokazovat Akinfejev. Jednička ruské reprezentace Akinfejev si poradil s přímým kopem Kolodina, tvrdou střelou Kuranyiho a především s gólovkou Wilkshirea, kterou fantastickým zákrokem vytáhl nad břevno.

CSKA však vytěžilo z minima maximum. Dzagojev zahrával rohový kop, obránci Dinama opět chybovali a Doumbia prakticky z brankové čáry dopravil hlavou míč do sítě. Zbytek utkání Dinamo odehrálo na polovině CSKA a bylo odměněno "last minute" brankou. V samotném závěru utkání vyrovnal Srb Lomić na konečných 2:2.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele