o titul, 41. kolo
28.04.2012 17:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

CSKA Moskva - Spartak Moskva 2:1

CSKA porazil ve velkém moskevském derby Spartak 2:1. Obě branky vítězů vsítil Srb Zoran Tošić. Zajímavostí je, že Armějci po zimní pauze udolali pouze tohoto soupeře.

Spartak vstoupil do utkání aktivně, Dmitrij Kombarov v 9. minutě z přímého kopu protáhl Akinfejeva. Následně střílel Ari vedle. CSKA odpověděl šancí Doumbii, který jen o kousek nedosáhl na přihrávku Musy. Spartak si vstřelil gól sám, ve druhém zápase v řadě. Ve 25. minutě si srazil Ari míč do vlastní branky po volném kopu Tošiće - 1:0

Ari chtěl své zaváhání u prvního gólu odčinit, ale ve dvou šancích neuspěl, vychytal jej brankář Akinfejev. Pak z několika metrů neproměnil jasnou příležitost útočník Necid na druhé straně. Ve 44. minutě Spartak vyrovnal na 1:1: Dzjuba se zbavil svého strážce Berezuckého a celou akci korunoval přesnou střelou na přední tyč.

V 54. minutě zorganizoval Tošić další útok CSKA. Poté, co centr Srba z rohového kopu vyrazil brankář Rebrov, střílel Honda vedle. Samotný Tošić střílel o tři minuty přesněji a za pomocí teče (opět Ariho!) rozhodl o vítězství CSKA 2:1. Spartak šel v dalších minutách za vyrovnáním, ale když se nechal devět minut před koncem vyloučit po druhé žluté kartě Kombarov, bylo o osudu utkání rozhodnuto.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Tomtaf

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele