o titul, 36. kolo
24.03.2012 13:15 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

CSKA Moskva - Lokomotiv Moskva 0:2

Útočník Lokomotivu Roman Pavljučenko rozhodl gólem a asistencí o vítězství svého mužstva v moskevském derby nad CSKA.

Začátek zápasu vyšel lépe hostujícímu Lokomotivu, v 10. minutě vyslal Pavljučenko po rychlém protiútoku přízemní střelu, která se otřela o tyč a zapadla do sítě. Dobrou práci odvedl Torbinskij, který obral o míč záložníka CSKA Dzagojeva. První branka Romana Pavljučenka po návratu z Anglie.

Armádní celek mohl dvakrát odpověď, ale Ignaševič ani Musa v koncovce neuspěli. Naopak Pavljučenko svou střelou mířící napříč pokutovým územím zmátl zadáky CSKA a osamocený Caicedo zvýšil ve 33. minutě na 2:0.

Fotbalisté CSKA se v dalších minutách snažili něco dělat s nepříznivým vývojem, ale příliš často ztráceli míče. V závěru prvního poločasu nahradil Necida Mamajev, trenér Sluckij chtěl tímto tahem zesílit střed hřiště.

Do druhého poločasu nahradil Musu Oliseh a CSKA ještě více přidal na aktivitě v útoku. Lokomotiv však velmi kvalitně bránil a nepouštěl soupeře do gólových příležitostí. Největší šanci druhého poločasu měl Doumbia, ale zblízka hlavou mířil do míst, kde stál připravený Guilherme.

V závěru zápasu se Lokomotiv dokázal vymanit z tlaku a odváží si cenné vítězství 2:0. Na druhý CSKA se Železničáři přiblížili na rozdíl jednoho bodu.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

CSKA by tohle meli vyhrat

Reagovat
Hubna

Nevíte, proč Necid střídal? Snad se zase nezranil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele