základní část, 15. kolo
22.06.2011 18:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

CSKA Moskva - Lokomotiv Moskva 3:1

Druhé moskevské derby ovládlo očekávaně CSKA. Sluckého družina nadále drtí celou ligu. Tentokrát řádil Seydou Doumbia, který vsítil dvě branky ze tří.

Domácí byli od začátku lepší a obranu Lokomotivu zlobili hlavně Doumbia s Lovem. A ve dvanácté minutě jejich souhra přinesla ovoce. Love dovezl balon až do pokutového území a přihrávkou pod sebe našel právě representanta Pobřeží slonoviny, ten jen doklepl balon do brány. CSKA se tak ujalo vedení.

Poté se hra Lokomotivu zlepšila. Železničáře pozvedl hlavně veterán Loskov, který vymýšlel spoustu akcí a byl aktivní při rozích. Armějci hrozili hlavně z brejků, při jednom Nababkin našel Lova, který přihrával na Tošiče, ten však cíl nenašel. Lokomotiv se však v 30. minutě dočkal vyrovnání. Po závaru před bránou se dostal k balonu Slovák Ďurica a střelou k tyči nedal Akinfejevovi šanci - 1:1.

Hosté se z vyrovnaného stavu radovali pouze pár minut. Po hlavičce Ignaševiče Gomelko balon pouze vyrazil a k míči se důrazem dostal Tošiče, který pohotově pálil. A propálil vše. Do šaten se po této brance šlo za stavu 2:1.

Druhou půli načali lépe hosté. Krátce po začátku to zkoušel hlavou Ďurica, ale Akinfejev byl tentokrát na místě. Dá se říci, že Loko hrálo a CSKA střílelo branky. Potvrdilo se to v 58. minutě, kdy si Tošič udělal dobrý den z Iliče a z Šiškina, které v pohodě obehrál, poté přihrál na volného Doumbiu, který neměl problém - 3:1.

Poté se hra poněkud uklidnila, až ke konci pálil Ibričič, ale Akinfejev ho vychytal, ani dorážka Ignatěva cíl nenašla. Zápas tak skončil výhrou domácího CSKA v poměru tři ku jedné.

Autor: Jan Nápravník / sport-express.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele