základní část, 3. kolo
03.04.2011 16:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

CSKA Moskva - FK Krasnodar 1:1

CSKA nedokázalo udržet nadějný náskok nad nováčkem z Krasnodaru a podobně jako většina favoritů ztratilo. Zápas skončil překvapivě 1:1.

Zápas začali lépe domácí a již v páté minutě pálil Necid, žel bohu pro Armějce nad bránu. I poté měli míč očekávaně na kopačkách častěji Armějci, ale ne a ne se prosadit. Tohoto problému je zbavil ve 20. minutě Tomáš Necid. Doumbia poslal zleva míč před branku na českého útočníka, ten ve spíše řeckořímském souboji přetlačil obránce hostů a v pádu z otočky se trefil k tyči - 1:0.

O sedm minut později pálil Dzagojev, ale nad. Na konci poločasu ještě zazlobil Drinčič, když pálil do levého růžku, ale Akinfejev byl na místě. Poločas tak skončil 1:0.

Druhý poločas načali lépe hosté, chvíli po začátku poločasu pálil Marcio kousek nad. Ale pak přišla bomba. V 53. minutě skóroval Pikušak. Po závaru před brankou Igora Akinfejeva nakonec hlavičkoval Amisulašvili na Pikušaka, který snad ze tří metrů napálil míč nártem pod víko - 1:1.

Domácí málem po deseti minutách odpověděli. Tošič utíkal po křídle a míč se dostal k Doumbiovi, ale ten mířil pouze do rukou připraveného Golodova. Kransodar výborně bránil a pro hráče CSKA bylo hrozně složité se přes úpornou obranu hostí dostat k bráně. To se povedlo až v 80. minutě Doumbiovi, který utekl po křídle, ale jeho pas González nezužitkoval, Golodov ho zase vychytal. A když na konci utkání neuspěl hlavičkou ani Berezuckij, tak zápas skončil překvapivou remízou 1:1. Krasnodar z minima vytěžil maximum.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele