základní část, 23. kolo
10.09.2011 12:00 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

CSKA Moskva - Dinamo Moskva 0:4

Moskevské derby mezi CSKA a Dinamem skončilo propadákem pro domácí Armějce. Bělomodří vyhráli vysoko 4:0.

Od prvních minut mělo Dinamo navrch. Bělomodří jsou ve vynikající formě a sebevědomí přenesli i do sobotního zápasu. Vyznamenat se mohl Semšov, ale po přihrávce Samedova se sám o šanci připravil. V další šanci Dinama zahrozil Ukrajinec Voronin, ale gólman CSKA ho vytlačil ze střeleckého úhlu a následnou střelu lapil. Jen těsně minul Voronin branku z přímého kopu, fanoušci CSKA si v této situaci mohli hlasitě oddechnout.

V průběhu prvního poločasu se zdálo, že CSKA začíná vyrovnávat hru a chystá se na převahu Dinama odpovědět. Ale právě v tomto období padly dvě branky Dinama. Nejprve Voronin v 36. minutě utekl obraně CSKA, sebevědomým způsobem si pohrál s gólmanem Čepčugovem a rozvlnil síť - 1:0. V 39. minutě zase Kuranyi využil vysunutí Semšova, obehrál Vasilije Berezuckého a Čepčugov kapituloval podruhé - 0:2.

Během poločasové přestávky udělali trenéři na obou stranách dvě změny. Domácí trenér Sluckij podle očekávání nasadil místo Tošiče Dzagojev a hostující kouč Silkin poslal do hry Sapetu, protože tahoun Semšov si poranil třísla.

CSKA Moskva začalo mít v druhém poločase převahu. Hlavně hlavička Ignaševiče po standardní situaci zaváněla gólem, ale jen těsně minul branku Šunina. Břevno pak orazítkoval dalekonosnou střelou Mamajev.

Nicméně Dinamo také mělo šance a naložilo s nimi o poznání lépe. V 69. minutě se prosadil hlavou po rohovém kopu Samedova zadák Fernandez - 0:3. A účet utkání uzavřel v 90. minutě střídající Kokorin - 0:4. Dinamo si přispisuje drtivé vítězství, které před utkáním nečekal nikdo a přiblížilo se vedoucímu duu Zenitu a CSKA na dva body.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele