o titul, 38. kolo
07.04.2012 16:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

CSKA Moskva - Anži Machačkala 0:0

CSKA Moskva opět ztratil body. V utkání 38. kola Premier Ligy uhrál bezbrankovou remízu s Anži Machačkala.

V úvodních minutách představoval pro CSKA Moskva velké nebezpečí jeho bývalý hráč Jurij Žirkov. Dvě přihrávky reprezentační opory Ruska byly skvostné, ale jeho spoluhráči jimi pohrdli. Naproti tomu CSKA očividně postrádal kvalitního tvůrce hry, velké individuální dovednosti kanonýra Doumbii na obranu Anži nestačily.

Přesto si domácí ve 25. minutě vytvořili stoprocentní příležitost. Musa běžel sám na brankáře Gabulova, ale zakončil o pár centimetrů vedle. Nigerijec je herně velmi dobrý, ale zatím zoufale neproduktivní. S tím musí trenér Sluckij něco dělat.

Závěr prvního poločasu patřil Anži, ale Žirkov, Sama ani Boussoufa měli v zakončení smůlu. Zejména příležitost Maročana Boussoufy byla obrovská, nejaktivnější hráč zápasu Žirkov mu předložil přihrávku jako na zlatém podnose, ale šikovný záložník se k míči postavil špatně.

Stejným způsobem začal druhý poločas. Obránce CSKA Ignaševič ztratil v nebezpečném prostoru míč a Dagestánci div, že neskórovali. Trenér Sluckij reagoval změnou herního schématu, ale ani zahuštění středu hřiště ovoce nepřineslo.

Poslední desetiminutovka patřila Anži. Výrazně dal o sobě vědět útočník Machačkaly Eto’o, ale s jeho nebezpečným pokusem si poradil gólman Čepčugov. Domácí CSKA tahal za kratší konec, ale ve 3 minutě nastaveného času mohl rozhodnout Doumbia, který hlavou pálil do břevna a následnou dorážku Cauny obrana hostů zablokovala.

S bodem mohou být více spokojeni Armějci. Ti na domácím hřišti nevyhráli už 5 a půl měsíců. Pro kandidáta na Ligu mistrů velmi podivná statistika.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele