o titul, 34. kolo
12.03.2012 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Anži Machačkala - Spartak Moskva 0:0

Unikátní bilance. Všichni aspiranti na titul ve 34. kole remizovali! V pondělí skončilo bezbrankovou remízou utkání Anži Machačkala - Spartak Moskva.

Studený déšť jakoby přidal elán domácí Anži, ta už ve 30 vteřině po spolupráci Žirkova s Boussoufou mohla otevřít skóre. V odpovědi Spartak zahrozil po individuální práci Wellitona, který přelstil Tagirbekova a naservíroval míč volnému Emenikemu. Ten ale na Gabulova nevyzrál. Zajímavý úvod sliboval záživný fotbal, ale do konce prvního poločasu byl na hřišti relativní klid.

Až pět minut před koncem poločasu Emenikem málem překvapil dalekonosnou střelou z 45 metrů brankáře Anži Gabulova. Poslední šanci prvního poločasu měl domácí Jucilei, po rohovém kopu Boussoufy hlavou těsně minul.

Druhé dějství nabídlo svižnější fotbal, ale oběma týmům chyběla finální přihrávka. V 66. minutě mohl dostat Spartak do vedení Emenike, ale jen těsně nedosáhl na skvělý pas Paršivljuka. Hiddink ve snaze dosáhnout vítězství poslal na hřiště čerstvého Gadžijeva s Holendou. Ale Spartak Moskva měl utkání pod kontrolou a vládl nad míčem. Dvě dobré šance měl domácí Gadžijev, ale v obou případech minul. Souboj Anži a Spartaku tak skončil bez branek.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
twl

Anži Vyhraje...viděl jsem zápas s dinamem moskva...dinamo mohlo být rádo za výsledek 0:1..to eto šel sám na golmana obhodil ho ale míč skončilna na tyči... Easy výhra za ten kurz

Reagovat
smazaný uživatel

mam ti verit?

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele